Wilujeng sumping di Shenzhen Forred Téhnologi Co., Ltd.

Produksi jeung ngembangkeun prosés

  • Paménta customer
  • skéma teknis
  • desain Palaksanaan
  • prototipe Test
  • Rékayasa Pilot Run
  • nganteurkeun Konsumén

puseur produk

Tentang Kami

  • Shenzhen Forred Téhnologi Co., Ltd.

    Shenzhen Forred Téhnologi Co., Ltd. diadegkeun dina 2016, kami produsén produk éléktronik profésional di parusahaan enterprises.Our tinggi-tech nasional geus leuwih ti 350 pagawé, 15 tengah jeung manajemén senior tanaga, sagemblengna 56 rékayasa jeung tanaga téknis sarta staf kadali kualitas.
  • Kuat Line Produksi

    Simkuring gaduh garis produksi SMT canggih, runtuyan Yamaha YS precision tinggi mesin panempatan 24 susunan, Panasonice NPM D3 mesin panempatan runtuyan 8 runtuyan sets.Global otomatis colokan-di mesin (AI / RI) 10 susunan, solder printer otomatis 10 susunan, jeung inspeksi ka mesin kayaning SPI, AOI, X-ray. Minimum bisa nempatkeun 01005 komponen-komponen sareng maksimum nyaéta 0,3 pitch bga. Ayeuna, kapasitas produksina bulanan urang tina garis SMT nyaéta 0,3 miliar chip sarta prosés AI / RI nyaéta 80 jutaan chip.
  • Efisien Kamampuh Produksi

    Simkuring gaduh 4 garis dip semi-sutomatic na 4 garis assembly final. 4 susunan gelombang machine4 soldering, mesin las otomatis 30 susunan, otomatis tilu anti palapis mesin 2 susunan, mesin otomatis screw 8 susunan. Kapasitas produksi bulanan téh 300K unit (nurutkeun sistem manajemen batré).

Anjeun tiasa ngahubungan kami didieu