Welcome to Shenzhen Forred Technology Co., Ltd.

Produksi lan pembangunan proses

  • Dikarepake customer
  • Scheme Technical
  • desain Implementasi
  • Prototype Test
  • Teknik Pilot Run
  • ngirim Pelanggan

tengah Product

Babagan awake dhewe

  • Shenzhen Forred Technology Co., Ltd.

    Shenzhen Forred Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2016, kita Produsèn elektronik profesional ing perusahaan enterprises.Our dhuwur-tech nasional wis luwih saka 350 karyawan, 15 tengah lan Manajemen senior personel, babar blas 56 engineering lan tenaga teknis lan Staff kontrol kualitas.
  • Kuwat Line Produksi

    We kudu garis produksi SMT majeng, seri YAMAHA YS dhuwur tliti mesin seko 24 set, Panasonice Npm D3 mesin seko seri 8 seri sets.Global otomatis plug-in mesin (AI / RI) 10 set, solder printer otomatis 10 set, karo pengawasan mesin kayata SPI, AOI, X-ray. Minimal kita bisa manggonake 01005 komponen lan maksimum 0.3 Jarak BGA. Saiki, kapasitas produksi saben wulan kita garis SMT punika 0.3 milyar Kripik lan proses AI / RI 80 yuta Kripik.
  • Efisien Kapasitas Produksi

    We kudu 4 garis DIP semi-sutomatic lan 4 garis Déwan Final. 4 set gelombang machine4 soldering, mesin welding otomatis 30 set, otomatis telung anti-nutupi mesin 2 set, mesin otomatis Meneng 8 set. Kapasitas produksi saben wulan punika 300K Unit (miturut sistem Manajemen baterei).

Sampeyan bisa hubungi kita kene